• Strada Enuparului nr. 32, Brasov

OnSite HIV 1/2 Ab Plus Combo Rapid Test

Virusul imunodeficienței umane de tip I și II (HIV-1 și HIV-2) este un virus ARN învelit, monocatenar, cu sens pozitiv, care a fost stabilit ca agent cauzator al sindromului imunodeficienței dobândite (SIDA). HIV-1 a fost izolat la pacienții cu SIDA și complexul legat de SIDA, precum și la persoanele sănătoase cu risc crescut de a dezvolta SIDA. HIV-2 a fost izolat la pacienții cu SIDA din Africa de Vest și la indivizi asimptomatici seropozitivi.
Virusurile HIV pot avea o variație semnificativă a secvențelor genetice. De exemplu, HIV-1 este clasificat în patru grupe: grupul M (pentru major), care include cel puțin zece subtipuri (de la A la J); grupa O (pentru cazuri izolate); grupa N (pentru non-M, non-O); și grupul P (în așteptare). Grupul M reprezintă 98% din infecțiile cu HIV la nivel global, în timp ce infecțiile cu grupele O, N și P sunt rare și sunt localizate în cea mai mare parte în Camerun și țările înconjurătoare din Africa centrală și de vest. Dintre aceste variante rare, grupul O este cel mai răspândit, cu aproximativ 100,000 de cazuri de la apariția epidemiei HIV.
Potrivit UNAIDS, aproximativ 37 de milioane de oameni din întreaga lume trăiesc cu infecție cu HIV sau SIDA (inclusiv 1,8 milioane de copii cu vârsta sub 15 ani), cu aproximativ 1,8 milioane de infecții noi apărute în 2017. Cu toate acestea, doar 75% dintre cei care trăiesc cu HIV la nivel global sunt conștienți de infecție și 25% (sau aproximativ 9 milioane) necesită acces la serviciile de diagnosticare HIV.
Infecția cu HIV-1 și HIV-2 poate provoca răspunsuri imune puternice, inclusiv producerea de anticorpi anti-virus. Prezența anumitor anticorpi anti-HIV-1 și/sau anti-HIV-2 în sânge, ser sau plasmă indică expunerea unei persoane la HIV-1 și/sau HIV-2 și poate fi utilă pentru a ajuta la diagnosticarea cu HIV a persoanelor infectate. Potrivit CDC, detectarea anticorpilor HIV folosind teste rapide trebuie urmată de teste suplimentare de confirmare, inclusiv teste imunologice de diferențiere HIV 1/2 sau teste de amplificare a acidului nucleic (NAT). Detectarea infecției cu HIV poate duce la îngrijiri și tratamente mai timpurii care pot reduce ratele de mortalitate și morbiditate și pot îmbunătăți calitatea vieții.
Testul rapid combo OnSite HIV 1/2 Ab Plus detectează anticorpi anti-HIV-1 (inclusiv subtipul O) și anticorpi anti-HIV-2 (IgG, IgM, IgA) în ser, plasmă sau sânge integral. Acesta poate fi efectuat în 15-20 de minute de către personal cu o calificare minimă, fără utilizarea echipamentelor de laborator dificile.

Publicat în categoria TESTE RAPIDE, HIV si Hepatite pe de .
Formular cerere ofertăCere ofertă de preţ

Numele (obligatoriu)
Please leave this field empty.

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Data livrare

Url

Title

Observatii

Please leave this field empty.

0729 992 000