• Strada Enuparului nr. 32, Brasov

OnSite HCV Ab Plus Combo

Virusul hepatitei C (HCV) este agentul cauzator al bolilor hepatice acute și cronice semnificative la nivel mondial. Potrivit OMS, aproximativ 71 de milioane de oameni trăiesc la nivel global cu infecție cronică cu HCV, cu 1,75 milioane de cazuri noi în 2015. 15-25% din infecțiile acute cu HCV sunt eliminate, în timp ce 75-85% din cazuri duc la infecții cronice. Sechelele infecției cronice cu HCV includ cicatrici hepatice (ciroză), insuficiență hepatică și cancer hepatic, provocând 400,000 de decese în 2016 și 20% din toate cazurile de cancer hepatic în 2012. Deși nu sunt disponibile vaccinuri HCV, medicamentele antivirale orale pot vindeca infecțiile cronice cu HCV la 90% dintre indivizi în 8-12 săptămâni.
Virușii HCV, care sunt virusuri ARN monocatenare cu sens pozitiv, prezintă o diversitate genetică considerabilă cu provocări pentru dezvoltarea vaccinului. Cel puțin șase genotipuri majore ale HCV sunt recunoscute (1-6) și pot diferi până la 30-35% din punct de vedere genetic. Genotipul 1 este cel mai răspândit, reprezentând 46,2% din cazurile de HCV, urmat de genotipul 3 la 30,1%. Genotipurile 2, 4 și 6 reprezintă 22,8% din celelalte cazuri, genotipul 5 fiind cel mai puțin prevalent, apărând în <1% din cazuri. Aceste genotipuri HCV prezintă, de asemenea, distribuții globale distincte (de exemplu, genotipul 1 se găsește în întreaga lume, genotipul 4 este mai răspândit în Orientul Mijlociu și Africa de Nord, iar genotipurile 5 și 6 sunt răspândite în Africa de Sud și Hong Kong) și răspunsuri diferențiale la tratament și terapii.
Diagnosticul infecției cu HCV poate fi stabilit prin detectarea anticorpilor împotriva HCV sau prin detectarea directă a virusului utilizând teste de amplificare a acidului nucleic (NAT)7. Anticorpii HCV sunt generați în principal împotriva miezului viral, proteinele NS3, NS4 și NS5, de obicei la aproximativ 6-8 săptămâni după infectare. Deoarece anticorpii HCV pot fi, de asemenea, un marker al infecției din trecut, detectarea ARN HCV prin NAT rămâne standardul de aur pentru detectarea infecțiilor acute. Algoritmul de testare CDC pentru infecția cu HCV recomandă mai întâi testarea anticorpului HCV, urmată de NAT HCV pentru a confirma orice probă pozitivă a anticorpului. Studii multiple au demonstrat utilitatea utilizării testelor rapide la punctul de îngrijire pentru testarea anticorpilor HCV, comparativ cu metodele convenționale de laborator, cum ar fi ELISA.
Testul rapid combo OnSite HCV Ab Plus detectează anticorpi anti-HCV (IgG, IgM, IgA) în serul uman, plasmă sau sânge integral. Acesta poate fi efectuat în 15 minute de către personal cu o calificare minimă, fără utilizarea echipamentelor de laborator dificile.

Publicat în categoria TESTE RAPIDE, HIV si Hepatite pe de .
Formular cerere ofertăCere ofertă de preţ

Numele (obligatoriu)
Please leave this field empty.

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Data livrare

Url

Title

Observatii

Please leave this field empty.

0729 992 000