• Strada Enuparului nr. 32, Brasov

HbsAg Artron

 

Testul Artron intr-un pas pentru antigenul de suprafata al Hepatitei B (HBsAg) este o analiza imunocromatografica rapida si convenabila pentru detectia calitativa a HBsAg in probe de sange uman integral, ser sau plasma la sau peste valoarea de 1 ng/ml. Este destinat uzului profesional ca ajutor in dagnosticarea infectiei cu virusul Hepatitei B virus (HBV). Aceasta analiza asigura numai un rezultat preliminar. Expertiza clinica si aprecierea profesionala sunt necesare pentru evaluarea ulterioara a rezultatului testului.
Sumar :
Virusul Hepatitei B (HBV) cu ADN partial dublu catenar este cel care cauzeaza hepatita acuta sau cronica. Particulele virale sunt transmise prin expunerea la fluide corporale sau sange infectate, transfuzii sanguine si utilizarea acelor sau seringilor contaminate. Hepatita cronica poate evolua pana la stari severe, incluzand ciroza si cancerul hepatic (carcinom hepatocelular). Virusul este impartit in patru serotipuri majore (adr, adw, ayr, ayw) bazate pe epitopii antigenici prezenti in anvelopa sa proteica.
Antigenul de suprafata al Hepatitei B (HBsAg) este primul marker care apare in sange in hepatita B acuta, fiind detectat intre 1 saptamana si 2 luni dupa expunere si intre 2 saptamani si 2 luni inainte de debutul simptomelor. Trei saptamani dupa debutul hepatitei acute aproape jumatate dintre pacienti vor fi in continuare pozitivi la testul HBsAg. In starea de purtator cronic, virusul HBsAg persista perioade indelungate fara seroconversie la anticorpii corespunzatori. Cei mai frecvent utilizati markeri de diagnostic si screening al sangelui sunt HBsAg. Un individ pozitiv pentru HBsAg e considerat infectat cu HBV si, prin urmare, potential infectios.
Testul Artron intr-un pas pentru HBsAg este o analiza imunocromatica antigen-captura, detectand prezenta HBsAg in probe de sange. Anticorpii monoclonali specifici impotriva HBsAg sunt:
1) conjugati cu aur coloidal si depozitat pe suportul conjugatului si
2) imobilizati pe membrana de nitroceluloza de pe linia de test. Cand proba de sange este adaugata, rehidratand conjugatul aur-anticorp si HBsAg, daca exista in proba, interactioneaza cu anticorpii conjugati cu aur. Complexul antigen-anticorp-aur migreaza catre fereastra de test, pana la zona de test (T), unde este capturat de catre anticorpii imobilizati, formand o linie roz vizibila (banda de test, indica rezultate pozitive). Daca HBsAg lipseste din proba, nu apare nici o linie roz in zona de test (T).
Servind ca un control intern al procesului, o linie de control trebuie sa apara zona de control (C) dupa incheierea testului. Absenta liniei roz de control in zona de control este o indicatie a unui rezultat invalid.
Testul Artron intr-un pas pentru HbsAg detecteaza HbsAg in cazul serotipurilor majore (adr, adw, ayr) la concentratii de 1.0 ng/ml.
Impachetare – 25 teste / cutie.

Formular cerere ofertăCere ofertă de preţ

Numele (obligatoriu)
Please leave this field empty.

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Data livrare

Url

Title

Observatii

Please leave this field empty.

0729 992 000