• Strada Enuparului nr. 32, Brasov

HAV IgM Total casete

UTILIZAREA PREVĂZUTĂ
Testul rapid HAV IgM OnSite este un test imunologic cu flux lateral pentru detectarea calitativă a anticorpilor IgM împotriva virusului hepatitei A (HAV) în serul, plasma sau sângele integral uman. Acesta este destinat să fie utilizat de către profesioniști ca un test de screening și oferă un rezultat preliminar al testului pentru a ajuta la diagnosticarea infecției cu HAV.
Orice interpretare sau utilizare a acestui rezultat preliminar al testului trebuie să se bazeze, de asemenea, pe alte constatări clinice, precum și pe raționamentul profesional al cadrelor medicale. Se recomandă luarea în considerare a metodei (metodelor) de testare alternativă pentru a confirma rezultatul testului obținut de acest dispozitiv.
REZUMAT ȘI EXPLICAREA TESTULUI
HAV, un virus ARN cu sens pozitiv, este membrul unic al familiei Picornaviridae1. Transmiterea lui depinde în primul rând de transmiterea în serie de la persoană la persoană pe cale orală/fecală. Deși hepatita A nu este de obicei o boală cu transmitere sexuală, rata de infectare este crescută în rândul bărbaților care întrețin relații sexuale cu bărbați, ca urmare a contactului oral-anal .Prezența IgM anti-HAV specific în probele de sânge sugerează o infecție acută sau recentă cu HAV 4-6. Anti-HAV IgM crește rapid în titru la o perioadă de 4-6 săptămâni după infecție și apoi scade la nivele non-detectabile în termen de 3 până la 6 luni, în cazul celor mai mulți pacienți .Testul rapid HAV IgM OnSite este o imunodozare cu flux lateral pentru detectarea calitativă a anticorpilor IgM împotriva virusului hepatitei A (HAV) în serul, plasma sau sângele integral. Acesta poate fi efectuat în termen de 15 minute de către personalul minim calificat și fără utilizarea echipamentului de laborator.
PRINCIPIUL DE TESTARE
Testul rapid OnSite HAV IgM este un test imunologic cromatografic cu flux lateral. Caseta de testare este formată din: 1) un tampon conjugat colorat de culoare vișinie care conține antigeni HAV conjugat cu aur coloidal ( conjugați HAV ) și un anticorp de control conjugat cu aur coloidal și 2) o bandă de membrană de nitroceluloză care conține o linie de testare (linia T) și o linie de control (linia C). Linia T este pre-acoperită cu anticorpi de șoarece anti IgM anti-uman , iar linia C este pre-acoperită cu un anticorp al liniei de control. Atunci când un volum adecvat de specimen de testare este distribuit în godeul de probă al casetei, și soluție tampon în godeul aferent, respectiv, specimenul migrează prin acțiunea capilară pe casetă. Anti-HAV IgM, dacă este prezent în speciment, se va lega de conjugații HAV Ag. Imunocomplexul este apoi capturat pe membrană prin anticorpii de șoarece pre-acoperiti anti HAV IgM uman, formând o linie T culoare vișinie, indicând un rezultat pozitiv al testului. Absența liniei T sugerează un rezultat negativ al testului anti-HAV IgM. Testul conține un control intern (linia C) care ar trebui să prezinte o linie de culoare vișinie a imunocomplexului anticorpilor de control, indiferent de dezvoltarea oricărei culori pe linia T. Dacă linia C nu se dezvoltă, rezultatul testului este nevalid și specimenul trebuie retestat cu un alt dispozitiv.
REACTIVI ȘI MATERIALE FURNIZATE
• Pungi de folie sigilate individual conținând:
• Un dispozitiv casetă
• Un desicant
• 5 tuburi capilare µL
• Diluant de specimen (REF SB-R0090, 5 mL / flacon)
• Un prospect (instrucțiuni de utilizare)
• Control pozitiv
• Control negativ

Formular cerere ofertăCere ofertă de preţ

Numele (obligatoriu)
Please leave this field empty.

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Data livrare

Url

Title

Observatii

Please leave this field empty.

0729 992 000