• Strada Enuparului nr. 32, Brasov

HAV IgG/IgM ( Anticopri Hepatita A ) CTK Biotech

DOMENIU DE UTILIZARE

Testul rapid HAV IgG/IgM OnSite este o imunotestare cromatografică cu debit lateral conceput pentru detectarea calitativă și diferențierea anticorpilor (IgG și IgM) la virusul hepatitei A (HAV) în serul uman, plasma sau sângele integral. Acesta este destinat să fie folosit ca un test de screening de către profesioniști și să furnizeze un rezultat preliminar de testare pentru a ajuta la diagnosticul cu infecție HAV.
REZUMAT ŞI EXPLICAREA TESTULUI
HAV, un virus ARN pozitiv, este un membru unic al familiei PicornaviridaeI. HAV este foarte contagios și este transmis în principal de la persoană la persoană prin calea fecal-orală, fie prin contactul de la persoană la persoană, fie prin consumul de alimente sau apă contaminate. Deși hepatita A nu este de obicei o boală cu transmitere sexuală, rata infecției este ridicată la bărbații care au relații sexuale cu bărbații din cauza contactului oral-anal2,3.
Prezența IgM anti-HAV în probele de sânge sugerează o infecție HAV acută sau recentă4-6. La majoritatea persoanelor infectate, IgM anti-HAV crește rapid titrul pe o perioadă de 4-6 săptămâni după infecție și apoi scade până la niveluri nedetectabile în decurs de 3 până la 6 luni7. Anti-HAV IgG poate fi detectat la debutul simptomelor și rămâne ridicat de-a lungul vieții unui individ8. Imunitatea de protecţie împotriva unei infecții cu HAV este indicată de un nivel IgG anti-HAV S20-33 mlU/mL9, deși prezența IgG anti-HAV 20-33 mlU/mL nu asigură neapărat protecție împotriva viitoarei infecții HAV. Un pacient fără niveluri protectoare de IgG anti-HAV (<20-33 mlU / mL) este considerat cu risc de a obține o infecție HAV.
Testul rapid IgG / IgM HAV OnSite este o imunotestare cu debit lateral pentru detectarea și diferențierea calitativă a IgG și IgM anti-HAV în ser, plasmă sau sânge integral. Acesta poate fi efectuat în termen de 15 minute de personalul minim calificat, fără utilizarea echipamentului de laborator.
PRINCIPIUL DE TESTARE
Testul rapid HAV IgG/IgM OnSite este o imunotestare cromatografică cu debit lateral. Banda de testare din dispozitivul cu casetă constă din: 1) un pad conjugat de culoare burgundă care conține antigene HAV conjugate cu aur coloidal (conjugate HAV) și un anticorp de control conjugat cu aur coloidal
2) o bandă de membrană de nitroceluloză care conține două linii de test (liniile G și M) și o linie de control (linia C). Linia G este pre-acoperită cu IgG anti-uman de șoarece pentru detectarea IgG anti-HAV. Detectarea M a IgM anti-HAV. Linia C este pre-acoperită cu IgM anti-uman şoarece pentru un anti-corp de control.
Atunci când un volum adecvat de specimen de testare și diluant de probă T este distribuit în sonda de probă și, respectiv, la nivelul tamponului, specimenul migrează prin acțiunea capilară pe banda de testare. Dacă IgG anti-HAV este prezent în specimen, se va lega la conjugatele HAV. Imunocomplexul este apoi capturat pe membrană prin IgG anti-uman şoarece pre-acoperit, formând o linie G colorată de culoare burgundă, indicând un rezultat al testului pozitiv IgG HAV. Dacă IgM anti-HAV este prezent în specimen, se va lega la conjugatele HAV. Imunocomplexul este apoi capturat pe membrană prin IgM anti-uman şoarece pre-acoperit, formând o linie M colorată de culoare burgundă, indicând un rezultat al testului pozitiv IgM HAV. Absența oricărei linii de testare (G sau M) sugerează un rezultat negativ. Testul conține un control intern (linia C) care ar trebui să prezinte o linie de culoare burgundă a imunocomplexului anticorpilor de control, indiferent de dezvoltarea culorii pe liniile de test (G și M). Dacă nu apare nicio linie de control (linia C), rezultatul testului este nevalid și specimenul trebuie retestat cu un alt dispozitiv.

Publicat în categoria TESTE RAPIDE, HIV si Hepatite pe de .
Formular cerere ofertăCere ofertă de preţ

Numele (obligatoriu)
Please leave this field empty.

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Data livrare

Url

Title

Observatii

Please leave this field empty.

0729 992 000