• Strada Enuparului nr. 32, Brasov

Anti HCV Artron

 

Testul pentru anticorpul la virusul hepatitei C (HCV) este o analiza imunocromatografica rapida si convenabila pentru detectarea calitativa a anticorpilor la HCV in probe de sange integral uman, ser sau plasma. Este destinat uzului profesional, ca suport in diagnosticarea infectiei HCV. Aceasta analiza ofera doar un rezultat preliminar. Expertiza clinica si aprecierea profesionala sunt esentiale pentru evaluarea in continuare a rezultatelor testului.
SUMAR SI PRINCIPIUL ANALIZEI
Virusul hepatitei C (HCV) este cauza principala a hepatitei. Prevalenta la nivel mondial a HCV este intre 0.2% si 2% in sangele donatorilor si pana la 80% in cazul utilizatorilor de droguri intravenoase. Virusul hepatitei C este un virus cu RNA monocatenar, care produce hepatita acuta sau cronica. Particulele virale sunt transmise prin expunere la fluide corporale infectate, transfuzie de sange si utilizarea acelor sau seringilor contaminate. Hepatita cronica poate evolua pana la stadii severe, in lipsa unei interventii medicale prompte, incluzand ciroza si cancerul hepatic (carcinom hepato-celular). Diagnosticarea infectiilor HCV se poate baza pe teste serologice. Testul Artron pentru anticorpul la virusul hepatitei C (HCV) este o analiza imunocromatografica cu captura de anticorp, care detecteaza prezenta anticorpilor HCV in ser sau plasma. Antigenii HCV specifici sunt conjugati cu aur coloidal si depozitati pe suport conjugat si sunt imobilizati pe linia de test a membranei de nitroceluloza.
Cand este adaugata o proba de ser sau plasma, aceasta rehidrateaza conjugatul gold-antigen, iar anticorpii HCV, daca sunt prezenti in proba, interactio-neaza cu antigenul conjugat cu aur. Complexul antigen-anticorp-aur va migra spre fereastra de test, pana in regiunea de test (T), unde va fi capturat de catre antigenii imobilizati, formand o linie roz vizibila (linie de test), care indica un rezultat pozitiv. Daca anticorpii HCV sunt absenti in proba, linia roz nu apare in regiunea de test. Servind ca un control intern al procesului, o linie trebuie sa apara in regiunea de control (C), dupa ce testul s-a incheiat. Absenta unei linii de control roz in regiunea de control este o indicatie a unui rezultat invalid.
Impachetare – 25 teste / cutie.

Formular cerere ofertăCere ofertă de preţ

Numele (obligatoriu)
Please leave this field empty.

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Data livrare

Url

Title

Observatii

Please leave this field empty.

0729 992 000