• Strada Enuparului nr. 32, Brasov

Prolactin Card

 

Prolactina Umana (hPRL), care este secretata de lobul anterior al glandei pituitare (1,2), este esentiala la femei pentru dezvoltarea sanilor si pentru lactatie. Niveluri crescute de prolactina pot fi detectate incepand cu a 8-a saptamana de sarcina si continua pana la termen. Dupa nastere, nivelul prolactinei revine la valorile normale in aproximativ 3 saptmanani, in absenta alaptarii (3,4). In mod normal, femeile au nivelul de prolactina usor mai ridicat decat barbatii (2,3). Nivelurile crescute anormal de prolactina hPRL sunt asociate cu infertilitatea atat la barbati cat si la femei, cu impotenta la barbati si cu hipotiroidism primar.
PROLAC-CHECK-1 este un test rapid, de calitate, pentu detectarea prolactinei umane in ser sau plasma. Metoda foloseste o combinatie unica de anticorpi monoclonali colorati si policlonali intr-o secventa solida, pentru a identifica prolactina selectiv in mostre de test cu un mare grad de specificitate.
In timp ce mostra de test (specimenul) curge prin sistemul absorbant, anticorpii colorati specifici se conjuga cu prolactina formand un compus anticorp-antigen complex. Acest compus conjugat de anticorpi anti-prolactina produce o coloratie roz-rosie a benzii in zona de test (reactie), cand concentratia prolactinei este mai mare de 800 mIU/L (37 ng/mL). In absenta prolactinei nu se regaseste nici o linie in zona de test (reactie). Compusul mixt va continua sa curga prin dispozitivul absorbant, zona de test (reactie) si zona de control. Legaturile libere conjugate vor reactiona cu reactivii in zona de control, producand o banda colorata rosie-roz, demonstrand ca reactivul funtioneaza corect.

Formular cerere ofertăCere ofertă de preţ

Numele (obligatoriu)
Please leave this field empty.

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Data livrare

Url

Title

Observatii

Please leave this field empty.

0729 992 000