• Strada Enuparului nr. 32, Brasov

Anti HIV 1&2 Laboquick

Anti HIV 1&2 – Manualul Utilizatorului ( cod produs LBHV.01 )

Test rapid într-un singur pas pentru detectarea calitativă a anticorpilor Anti HIV 1&2 în ser sau plasmă. Doar pentru uz profesional.
Scopul Utilizării:
Testul casetă Anti HIV 1&2 este un test de generația a 4-a și este utilizat ca dispozitiv de diagnostic în scopul determinării calitative a anticorpilor Anti HIV 1&2 în ser sau plasmă umană, pe baza metodei imunocromatografice.
Sumar:
Virusul imunodeficienței umane Tip 1 ( HIV 1 ) și Tip 2 ( HIV 2 ) reprezintă agenții etiologici și ai sindromului imuno-deficitar dobândit ( SIDA ). Virusul HIV se poate transmite prin contact sexual, prin expunere la produse sanguine infectate ( inclusiv seringi sau ace infectate ) sau de la mama la făt în timpul sarcinii. Detectarea anticorpilor HIV 1&2 semnifică expunerea îndelungată la virusul HIV 1&2. Acest test reprezinta un dispozitiv al cărui scop este de a determina anticorpii Anti HIV 1&2 în serul sau plasma umană. Poate detecta numai acei anticorpi produși de sistemul imun împotriva HIV 1&2. În cazul rezultatului pozitiv, acesta trebuie confirmat folosind alte teste, precum Elisa si Western Blot. Acest dispozitiv de testare rapidă prezintă o mare specificitate mare anticorpii Anti HIV 1&2. Fiecare dispozitiv utilizează antigenele HIV 1&2 astefl încât el poate detecta orice clasă de anticorpi Anti HIV.
Principiul testului:
Testul Anti HIV 1&2 se bazează pe principiul imunocromatografic. Dispozitivul de testare conține o zonă pentru probă formată din materiale ce permit migrarea reactivului.Zona de probă este pe o membrană permeabilă. Membrana constă în trei zone. Prima zonă conține aur coloidal colorat care devine mai sensibil împreună cu antigenele HIV, iar această zonă devine mobilă atunci când interacționează cu proba. A doua zonă conține antigene HIV recombinate ( linia de testare ). A treia zonă ( linia de control ) conține anticorpi de control stabili pe membrană. Dacă proba prezintă anticorpi anti HIV, antigenele HIV formează un compus cu conjugatul de aur coloidal. Apoi, acest compus este reținut de linia de testare și apare o linie roșie ca rezultat în această zonă. Particulele de aur coloidal necombinate își continua migrarea până la linia de control de pe membrană. Sunt apoi ținute în aceasta zonă și ca rezultat, va apărea o linie roșie de control, fapt care confirmă că testul este valid.
Impachetare : 50 teste / cutie

Publicat în categoria HIV si Hepatite, Teste rapide pe de .
Formular cerere ofertăCere ofertă de preţ

Numele (obligatoriu)
Please leave this field empty.

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Data livrare

Url

Title

Observatii

Please leave this field empty.

0729 992 000