• Strada Enuparului nr. 32, Brasov

Anti HCV Laboquick

Anti HCV – Manualul Utilizatorului ( cod produs LBHC.01 )

Test rapid într-un singur pas pentru detectarea calitativă a virusului hepatic C în ser sau plasmă. Doar pentru uz profesional.
Scopul Utilizării:
Testul casetă Anti HCV este un test de generația a 4-a și este utilizat ca dispozitiv de diagnostic în scopul determinării calitative a virusului hepatic C în ser sau plasmă umană, pe baza metodei imunocromatografice.
Sumar:
Virusul hepatic C este un virus acoperit, incluzând in interior o singură buclă de ARN și aparține familiei Flaviviridae. HCV este agentul primar al hepatitei non-A și non-B, care se transmit parental, reprezentând principala cauză de hepatită acută și cronică, la nivel mondial. În general, se transmite parental prin aceleași căi ca și hepatita B. În majoritatea cazurilor ea se transmite prin intermediul sângelui infectat ca și în cadrul transfuziilor sanguine. Utilizarea drogurilor intravenos, precum și transmiterea infecției de la mama la făt în cursul sarcinii sunt considerate alte surse de infectare. HCV se poate transmite și în cadrul relațiilor sexuale. Având în vedere că perioada de încărcare virală a HCV este scăzută, este necesar ca perioada de expunere să fie mai lungă în cazul altor căi de transmitere. Relațiile sexuale sunt esențiale în transmiterea infecției în cadrul bolilor cronice, iar în acest caz, saliva poate fi principala sursă de infectare. ARN HCV este frecvent detectat în materialul seminal al celor infectați. Astfel este mai simplu ca infecția să fie contactată prin intermediul relațiilor sexuale de la persoane deja infectate cu HCV. În final, cantitatea totală de HCV și prezența infecției HCV este esențială pentru transmiterea pe cale sexuală. Testul Anti-HCV este un test de generația a 4-a și constă într-o metodă imunologică dublu sandwich, cu antigene: anvelopă, NS3, NS4, NS5, putând detecta HCV în 14-30 zile după ce anticorpii au început să se reproducă. Caseta de testare Anti-HCV este un dispozitiv care determină calitativ anticorpii anti-HCV în serul sau plasma umană recoltată. Acesta constituie doar o metodă de screening utilizabilă pentru a detecta anticorpii anti-HCV. Nu poate fi pus un diagnostic de certitudine doar pe interpretarea acestui test. Trebuie folosite metode de detectare adiționale.
Principiul testului:
Testul Anti HCV se bazează pe principiul imunocromatografic. Dispozitivul de testare include o cavitate pentru probă care este formată dintr-un material ce permite probei să migreze. Suportul probei este menținut de o membrană permeabilă. Membrana constă în trei zone. Prima zonă conține aur coloidal colorat care devine mai sensibil la contactul cu antigenele HCV, iar această zonă devine mobilă atunci când interacționează cu proba. A doua zonă conține antigene HCV recombinate ( linia de testare ). A treia zonă ( linia de control ) conține anticorpi de control stabili pe membrană. Dacă proba prezintă anticorpi anti HCV, antigenele HCV formează un compus cu conjugatul de aur coloidal. Apoi, acest compus este reținut de linia de testare și apare o linie roșie ca rezultat în această zonă. Particulele de aur coloidal necombinate își continua migrarea până la linia de control de pe membrană. Ele sunt menținute la acest nivel pentru a forma linia de control, iar ca rezultat, o linie roșie de control apare, aceasta semnificând că testul este valid.
Impachetare : 50 teste / cutie

Publicat în categoria HIV si Hepatite, Teste rapide pe de .
Formular cerere ofertăCere ofertă de preţ

Numele (obligatoriu)
Please leave this field empty.

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Data livrare

Url

Title

Observatii

Please leave this field empty.

0729 992 000